Нардепка Королевська має нерухомість під Москвою - розслідування (відео)

Наталія Королевська має землю і будинок під Москвою
Головне
Нардепка Королевська має нерухомість під Москвою - розслідування (відео)
Наталія Королевська (фото: Facebook)
8 Листопада 2022, 13:23
читать на русском

У народної депутатки Королевської знайшли будинок поблизу Москви, хоча вона у жодній своїй декларації не вказувала, що має нерухомість у Росії.

Як повідомляється у розслідуванні "Схем", йдеться про земельну ділянку та будинок у селі Кругліно Дмитрівського району Московської області. Королевська - їхня власниця з 2005-го року.

Журналісти з'ясували, що народна депутатка України Наталія Королевська, обрана за списком нині забороненої ОПЗЖ, володіє у Московській області земельною ділянкою та будинком, які не декларувала 16 років.

ЗМІ зазначають, що нерухомість нардепки розташована у курортній зоні поблизу лісу.

"Схеми" звернулися до Королевської із запитанням, чому вона приховує майно в РФ. На час публікації новини відповіді від нардепки немає.

Як повідомляла "Українська правда", народна депутатка виїхала з України перед початком повномасштабного російського вторгнення. За інформацією видання, вона 9 лютого полетіла в Ригу (Латвія). З лютого Королевська не відвідує засідання Верховної Ради.

За інформацією видання "Схеми", наразі Наталія перебуває у Німеччині. Джерела у ВР стверджують, що там вона проходить лікування.

На запит журналістів "Схем" в апараті Ради відповіли, що їм необхідно 20 додаткових змін для з'ясування причин, з яких Королевська не ходить до парламенту.

Нагадаємо, народна депутатка від фракції (ОПЗЖ) Наталія Королевська на брифінгу у Верховній Раді розповідала про те, як опозиція "в найкоротший час може зменшити соціальні розриви в Україні" у сукні за 2600 євро (87 тисяч 771 гривня).

Читайте також