До Ради обмежили вхід для депутатів, журналістів та працівників апарату ВР

Невакцинованих депутатів змусять робити ПЦР-тести власним коштом
Головне
До Ради обмежили вхід для депутатів, журналістів та працівників апарату ВР
Верховна Рада Фото: акаунт парламенту у Телеграмі
15 Листопада 2021, 12:45
читать на русском

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук нагадав керівникам фракцій та груп BP забезпечити дотримання стандартів щодо допуску депутатів до будівлі парламенту.

Про це він заявив на Погоджувальній раді 15 листопада.

Спікер нагадав, що від 15 листопада починає діяти розпорядження ВР щодо введення обмежень допуску до адміністративних будівель парламенту

Ми домовилися, що ці правила будуть єдиними для народних депутатів, для їх помічників, журналістів та відвідувачів Верховної Ради України, - наголосив він.

За словами Стефанчука,  для тих депутатів, які відмовилися від вакцинації проти коронавірусу, організували можливість проходження експрес-тесту на COVID-19, який можна буде зробити за адресою вул. Шовковична, 2.

Всі ці тести проводитимуться виключно за кошти тих осіб, які за ними звертаються. Ніяких бюджетних коштів на це виділятися не буде, - сказав Стефанчук.

Нагадаємо, що 7 вересня у Верховній Раді України частково відкрили кулуари для преси, які понад рік були закриті через карантинні обмеження.

Зазначили, що лише 40 представників преси можуть одночасно перебувати у кулуарах другого поверху. До того ж вони мають право бути лише в певній частині кулуарів другого поверху, тоді як інші зони відгороджені синіми стрічками.

Читайте також

1