До витоку плівок Медведчука-Суркова причетний заступник Єрмака - нардеп

Андрій Смирнов також є фігурантом записів з кабінету ексшефа ДБР Труби
До витоку плівок Медведчука-Суркова причетний заступник Єрмака - нардеп
Андрій_Смирнов (Фото: ВІкіпедія)
3 Березня 2021, 17:42
читать на русском

Заступник голови Офісу президента України Андрій Смирнов є причетним до витоку плівок Медведчука-Суркова.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат від партії "Європейська солідарність" Володимир Ар`єв.

Цікава історія. До витоку "записів" Медведчука-Суркова причетний заступник голови ОПУ Андрій Смирнов. Він є фігурантом інших записів, з кабінету ексочільника ДБР Труби, які, на відміну від нових, визнані аутентичними, але проігноровані бандою Зеленського (досьє Володимира Зеленського), - написав нардеп.

Крім того, Арєв (досьє Володимира Ар`єва) оприлюднив фото Смирнова зі співрозмовником, який, за твердженням нардепа, пов`язаний з російськими спецслужбами.

А ще Смірнов фігурант красномовного фото. А персонаж, за чиєю кришею (закреслено) спиною, він скромно підзаховався, в розслідуваннях "Миротворця" неодноразово називався агентом "Казбеком", пов‘язаним із російськими спецслужбами, - розповів Ар`єв.


Контекст. Нещодавно ЗМІ оприлюднили аудіозапис розмови двох людей, голоси яких схожі на лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова. Вони говорили у 2014 році про постачання електроенергії до Криму та обмін полоненими на Донбасі.

Пізніше в СБУ заявили, що слідчі Служби безпеки України будуть досліджувати аудіозапис розмови лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука (досьє Віктора Медведчука) і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова у 2014 році.

1