ЗМІ оприлюднили розмову Медведчука і Суркова - говорили про обмін полоненими і електрику для Криму

Сурков називає проросійських терористів на Донбасі "ці наші там підопічні"
Важливо
ЗМІ оприлюднили розмову Медведчука і Суркова - говорили про обмін полоненими і електрику для Криму
ВІктор Медведчук (Фото: Сайт ОПЗЖ)
25 Лютого 2021, 18:03
читать на русском
Аудіозапис розмови двох людей, голоси яких схожі на лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова, оприлюднили ЗМІ. Вони говорили у 2014 році про постачання електроенергії до Криму та обмін полоненими на Донбасі.
Записи телефонної розмови оприлюднив Цензор.НЕТ.

Медведчук і Сурков говорять про схему постачання електроенергії, в якій задіяні російська "Інтер РАО" і її структури на окупованому півострові. Крім того, вони обговорюють обмін полоненими. Ідеться про різночитання в кількості полонених. Сурков називає проросійських терористів на Донбасі "ці наші там підопічні" і обіцяє допомогти з обміном, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Тим часом Служба безпеки України "ретельно вивчає" оприлюднені ЗМІ аудіозаписи розмови Віктора Медведчука та Владислава Суркова "щодо наявності в діях співрозмовників ознак кримінального правопорушення".

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"

1