Рабінович назвав Зеленського фашистським дияволом і заспівав "Вставай страна огромная" - відео

Рабінович повідомив, що "ОПЗЖ" ініціюватиме імпічмент Зеленського
Рабінович назвав Зеленського фашистським дияволом і заспівав "Вставай страна огромная" - відео
Рабінович заспівав “Вставай страна огромная” (скріншот відео)
3 Лютого 2021, 11:53
читать на русском

Співголова фракції "ОПЗЖ" у Верховній Раді України Вадим Рабинович з трибуни заявив, що в зв'язку з закриттям телеканалів 112, NewsOne і ZIK його політична сила найближчим часом проведе надзвичайний з'їзд для визначення подальших кроків.

Про це стало відомо з трансляції засідання парламенту.

Ми ініціюємо процедуру імпічменту президента Зеленського, що познущався над виборцями і над країною. Сьогодні фашизм у нашій країні отримав свій колір – зелений. Але як наші батьки й діди свого часу зупинили й перемогли фашизм, ми зробимо те ж саме. No pasaran, фашизм не пройдет – и вы все погибните, потому что вы - фашистский дьявол! – заявив Рабінович (досьє Вадима Рабіновича)

Після цього, в кінці свого виступу Рабінович заспівав: "Вставай, страна огромная…".

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука (досьє Віктора Медведчука).

Указом президента вводяться санкції проти каналів "112-Україна", "NewsOne", "ZIK — Новий формат", "Аріадна ТВ", "ТВ Вибір", "Партнер ТВ" та "Лідер ТВ", "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ 112-ТВ", "НОВИНИ 24 ГОДИНИ", "Нові комунікації".

Санкції проти телеканалів передбачають:

  • блокування активів;
  • обмеження торговельних операцій;
  • обмеження, транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України;
  • запобігання виведенню капіталів за межі України;
  • зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань;
  • повну або часткову заборону вчинення правочинів щодо цінних паперів, емітентами яких є особи, до яких застосовано санкції згідно з законом;
  • припинення видачі дозволів, ліцензій на ввезення в Україну з іноземної держави чи вивезення з України валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими резидентами іноземної держави;
  • заборону передання технологій, прав на об'єкти права інтелектуальної власності;

Читайте також

Народний депутат Тарас Козак назвав незаконними запроваджені проти нього та його телеканалів санкції президента Володимира Зеленського (досьє Володимира Зеленського).

Також стало відомо, що під санкції потрапили літаки Медведчука та Козака, якими політики літали до Росії.