Донька Ірини Фаріон підписана у соцмережах на Філіпа Кіркорова і Ксенію Собчак

Софія Семчишина дбає про імідж справжньої націонал-патріотки, от лише із соцмережами вийшов прокол
Донька Ірини Фаріон підписана у соцмережах на Філіпа Кіркорова і Ксенію Собчак
Ірина Фаріон
22 Листопада 2023, 20:46
читать на русском

Скандальна колишня нардепка і вже колишня викладачка Львівської політехніки Ірина Фаріон має доньку Софію. Прізвище доньки після заміжжя - Семчишина. Софія та її чоловік - активні користувачі соцмереж.

Про це пишуть телеграм-канали.

Якщо покопатися у дописах на сторінках доньки та зятя Ірини Фаріон, то там можна знайти багато цікавого. Зокрема там є багато підписів в стилі: "Націоналісти", тризуби та всі інші ознаки справжнього патріота. З перлів: у 2020 році Софійка Семчишина написала, щоб "ж*ди та поляки п*дували далеко" -  справжня інтелігенція.

"А от якщо подивитись за ким слідкує дівчина в Інстаграм … - у матусі може статися інфаркт: там тобі і фан-сторінка Філіпа Кіркорова, і Ксенія Бородіна, що закупає амуніцію для орків, Ксенія Собчак, що дуже переживала аби не скинули Путіна. Ну й далі - СтархітРу, ХеллоуРу, МіксітРу, Яни Рудковські та російські бренди одягу поруч з Русланом Кошулинським", - пишуть у телеграм-каналі.

Нагадаємо, 13 листопада, росіяни затримали проукраїнського студента, який висловив підтримку львівській мовознавиці та ексдепутатці Ірині Фаріон. Згодом вона виклала лист хлопця у соцмережах та не приховала його дані.

Перед тим Фаріон висловилася про "москворотих" - тобто російськомовних - в українській армії. Вона заявила, що воювати в лавах ВСУ "це не заслуга" і "це не означає придбати індульгенцію на зневагу до державної української мови".

За словами Фаріон, україномовні військові "кожного москворотого повинні сприймати як ворога". Також він вважає, що російськомовних в армії потрібно "зневажати".

"Тих, хто не знає державної мови, хто б вони не були - зневажають. І гидують ними", - заявила екснардеп. Вона пропонує російськомовним із ЗСУ переходити на бік Путіна або їхати до Сибіру.

1