Донька нардепа Ар`єва отримала підозру за ДТП з важкими наслідками, скоєне "під кайфом"

Депутатка Київради нібито перебувала за кермом у стані наркотичного сп`яніння
Головне
Донька нардепа Ар`єва отримала підозру за ДТП з важкими наслідками, скоєне "під кайфом"
Ярина Ар`єва
24 Травня 2023, 11:27
читать на русском

Правоохоронці повідомили про підозру депутатці Київради у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння.

Про це пише "Українська правда".

Дорожня пригода сталася ще 27 листопада 2022 року в Оболонському районі столиці.

За висновками експертиз, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є грубе порушення підозрюваною вимог ПДР.

Правоохоронці традиційно не називають ім'я підозрюваної, але за даними джерела УП, - це депутатка від "Євросолідарності" Ярина Ар'єва, донька нардепа від ЄС Володимира Ар`єва. Сам нардеп уже підтвердив це на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно з матеріалами слідства, підозрювана, керуючи автомобілем "Volkswagen Polo" в стані наркотичного сп’яніння, рухалася проспектом Степана Бандери у напрямку вулиці Богатирської.

Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, жінка не змогла оцінити зміну дорожньої обстановки та скоїла наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

В результаті ДТП потерпіла отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

Повідомляється, що 23 травня 2023 року суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці.

Прокуратура не згодна з цим рішенням і буде його оскаржувати.

Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Батько Ярини, нардеп Ар`єв, каже, що так Офіс президента мститься йому за критику Єрмака та інших провладних чиновників.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху українському актору Остапу Ступці, який влаштував аварію у Києві. У разі доведення вини - йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

За версією слідства, нетверезий водій авто Range Rover, рухаючись вулицею Федорова до перехрестя з вулицею Малевича, виїхав на зустрічну смугу, скоївши наїзд на припарковану машину Mitsubishi. У результаті постраждав чоловік, що перебував у цьому авто. Його шпиталізували із травмами різного ступеня тяжкості.

Читайте також