Дощ в суботу і сонце в неділю: синоптики розповіли про погоду на вихідні

По всій території України в суботу очікуються зливи, які вщухнуть до неділі
Дощ в суботу і сонце в неділю: синоптики розповіли про погоду на вихідні
Дощ (Фото: Flicr)
20 Листопада 2021, 08:27
читать на русском

За прогнозом синоптиків у суботу, 20 листопада, на всій території України утримається тепла, але дощова погода. У неділю, 21 листопада, опади припиняться.

Про це повідомив Sinoptik.ua.

У суботу по всій Україні пройдуть дощі, на сході та північному сході – сильні дощі. У Луганській, Донецькій, Сумській та Харківській областях буде прохолодно – стовпчики термометра вдень не піднімуться вище 3-7°. На решті території України у середньому 7-10°. Уночі плюсова температура утримається скрізь, окрім Харківської, Сумської та Донецької областей, де очікуються заморозки до -1° і місцями мокрий сніг.

У неділю погода буде хоч і вітряною, але теплою і ясною. Повітря прогріється до 9-12° у західних областях України, на півдні та у Вінницькій області. У східних, північних областях та на Закарпатті очікується до 6-9°, у центральних регіонах та Києві – до 8-10°. Прогнозується сильний вітер (до 12 м/с). У недільну ніч буде без морозів – лише на сході температура впаде до 0°, на решті території очікується до 3-6°.

У понеділок погода теж буде ясна і тепла. Найтепліше буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – 10-12°. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на Волині, у Рівненській та Чернігівській областях – до 4-6°. На решті території - плюс 6-10° та мінлива хмарність.

Нагадаємо, синоптикиня Тетяна Негадайлова спрогнозувала, що цьогорічний листопад буде теплішим за норму, однак наприкінці місяця українці можуть очікувати справжню зимову погоду.

Читайте також