Дозволяє слухати музику на роботі: листи Маска до співробітників Tesla

В одних листах він жартує, а в інших - погрожує звільнити
Дозволяє слухати музику на роботі: листи Маска до співробітників Tesla
Маск Ілон (фото: Вікіпедія)
23 Листопада 2021, 20:13
читать на русском

Засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск пише електронні листи усім співробітникам своєї компанії, в одних він пише про дозвіл слухати музику на роботі, а в інших погрожує звільнити.

Про це повідомили в CNBC.

Зазначили, що видання отримало декілька електронних листів, які Ілон Маск надіслав своїм працівникам у жовтні. В одному листі він написав, що дозволяє слухати музику з одним навушником, коли відбувається інструктаж з охорони праці:

Просто хотів сказати, що я підтримую музику на заводі, а також будь-які дрібниці, які роблять роботу приємнішою. Співробітник щойно написав мені повідомлення з питанням, чи можна слухати музику в одному навушнику, поки відбувається інструктаж з охорони праці. Для мене це звучить нормально. Крім того, музика, яка лунає на заводі з динаміків, – це теж круто, якщо ви з колегами дійшли згоди щодо вибору плейлиста. Якщо є інші речі, які, на вашу думку, можуть покращити ваш робочий день – будь ласка, повідомте мене. Я дуже переймаюсь тим, щоб ви з нетерпінням приходили на роботу кожного дня! - написав у листі Ілон Маск.

У другому листі Маск написав, чому працівника можуть звільнити з роботи:

Якщо від мене надходить електронний лист із чіткими вказівками, менеджери можуть виконувати лише три дії: 1. Надіслати мені електронний лист, щоб пояснити, чому те, що я сказав, було неправильним. Іноді я просто помиляюся! 2. Попросити додаткового роз'яснення, якщо те, що я сказав, було неоднозначним. 3. Виконати вказівки. Якщо нічого з перерахованого вище не буде зроблено, такого менеджера я негайно попрошу написати заяву про звільнення. Дякую, Ілон, - йшлося в другому листі Маска.

Нагадаємо, засновник американської космічної компанії SpaceX Ілон Маск взяв участь в онлайн-нараді з молодшим сином, на ім'я X Æ A-12.

Читайте також

1