Дружина Макрона пішла на самоізоляцію

У першої леді Франції немає симптомів
Дружина Макрона пішла на самоізоляцію
Бріжит та Емманюель Макрон
20 Жовтня 2020, 03:01
читать на русском

Перша леді Франції Бріжит Макрон пішла на самоізоляцію після контакту з людиною, яка заражена на коронавірус. Вона буде на самоізоляції протягом семи днів.

Про це повідомили в Офісі президента Франції Еммануеля Макрона, передає Reuters.

Зазначається, що у першої леді немає симптомів.

Бріжит Макрон була в контакті в четвер, 15 жовтня, з людиною, у якої був позитивний результат тесту на COVID-19 в цей понеділок і проявляються симптоми захворювання. Згідно з рекомендаціями органів охорони здоров'я, вона буде ізольована протягом семи днів. У Бріжит Макрон на цій стадії немає ніяких симптомів захворювання, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, раніше у президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

У Всесвітній організації охорони здоров'я прогнозують зростання смертності від коронавірусу в Європі в 4-5 разів у порівнянні з квітневими показниками. Нові випадки зараження COVID-19 в Європі ростуть в геометричній прогресії, але сьогоднішня ситуація сильно відрізняється від весняної. Аналізуючи епідеміологічну ситуацію, директор Європейського бюро ВООЗ Ханс Клюге схвалив введення обмежень у багатьох країнах регіону і закликав неухильно їх дотримуватися, щоб уникнути погіршення ситуації і необхідності приймати набагато жорсткіші кроки.