Дружина в.о. міністра молоді та спорту Матвія Бідного проходить у справі по держзраді та переховується від слідства за кордоном

Вікторія Дашутіна є донькою нардепа-сепаратиста Григорія Дашутіна
Дружина в.о. міністра молоді та спорту Матвія Бідного проходить у справі по держзраді та переховується від слідства за кордоном
Матвій Бідний
15 Листопада 2023, 16:41
читать на русском

Влітку ДБР затримало колишнього нардепа-регіонала Григорія Дашутіна, компанія якого з 2014-го року забезпечувала продукцією військово-промисловий комплекс рф та продовжила постачання після 24 лютого. А вчора Ігор Мосійчук оприлюднив матеріали справи, які вказують, що діяв Дашутін, зокрема, руками своєї доньки Вікторії, яка з 2019-го року є дружиною свіжопризначеного в.о міністра.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

На фото, власне, Вікторія з чоловіком Матвієм Бідним та батьком Григорієм Дашутіним.

До слова, свою політичну кар‘єру  Матвій Бідний починав помічником тоді ще народного депутата Андрія Портнова. Згодом зробив перерву від політики на спорт, а після побудував стрімку кар‘єру в міністерстві.

Нагадаємо, Матвій Бідний з 2020 року обіймає посаду заступника міністра молоді та спорту.

До цього працював головним спеціалістом відділу пріоритетних неолімпійських видів спорту департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, а також директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України.

Читайте також

1