Дружину Гогілашвілі працевлаштували до Зеленського

Левченко керує Службою забезпечення заходів президента
Важливо
Дружину Гогілашвілі працевлаштували до Зеленського
Марія Левченко Фото: twitter.com/highlander_free
13 Січня 2022, 13:37
читать на русском

Дружина колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, яка була помічницею Володимира Зеленського, але отримувала зарплатню у ТОВ "Квартал 95", відтепер офіційно працевлаштована в Офісі президента.

Про це повідомляє видання "Слідство.Інфо" з посиланням на відповідь з Офісу президента.

Відповідь ОП на інформаційний запит slidstvo.info

Виявилося, що Марію Левченко працевлаштували 21 грудня 2021 року. Вона отримала посаду заступниці керівника Кабінету президента України – керівниці Служби забезпечення заходів президента України.

В Офісі президента не повідомили дані про зарплату Левченко і переадресували це питання до Державного управління справами.

Це сталося через пʼять днів після виходу розслідування "Дружочки президента", у якому фігурують Марія Левченко, її чоловік — ексзаступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі та керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, - повідомляє видання.

Нагадаємо, раніше журналістка Тетяна Ніколаєнко дізналася, що дружина скандального ексзаступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі Марія Левченко є помічницею Володимира Зеленського. Однак вона не працювала офіційно, а зарплату отримувала у студії "Квартал 95".

Читайте також