Скандального заступника глави МВС Гогілашвілі звільнили з посади

Гогілашвілі заявив, що йому соромно за свою емоційність та нестриманість
Головне
Скандального заступника глави МВС Гогілашвілі звільнили з посади
Олександр Гогілашвілі Фото з Facebook
13 Грудня 2021, 13:07
читать на русском

Кабінет міністрів України звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, який нещодавно влаштував "розбірки" на блокпосту в Краматорську.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну, оприлюдненому на "Урядовому порталі".

Звільнити Гогілашвілі Олександра Генріховича з посади заступника Міністра внутрішніх справ України за власним бажанням, - йдеться у розпорядженні, яке підписав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

На своїй сторінці у Facebook Гогілашвілі написав, що особисто написав заяву на звільнення. Він подякував усім за роботу, професіоналам, які чесно і віддано роблять свою справу.

Так, я винен. Це показовий приклад для всіх, як не треба себе поводити. Мені соромно за свою емоційність та нестриманість, але мені не соромно за роботу, яку ми зробили за більш як 2 роки, - заявив він.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпосту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відсторонив Гогілашвілі від займаної посади на період дисциплінарного провадження.  Президент Володимир Зеленський закликав міністра внутрішніх справ та Кабмін розглянути питання про звільнення Гогілашвілі.

Своєю чергою громадський активіст Сергій Стерненко на джерела у правоохоронних органах розповів про кримінальне минуле Гогілашвілі, вживання наркотиків, російське громадянство та роботу на депутата Держдуми РФ Миколу Валуєва.

Читайте також

1