Дружина Гогілашвілі працює в ОП неофіційно та отримує зарплатню у студії "Квартал 95" - ЗМІ

Марія Левченко не подавала жодної декларації
Дружина Гогілашвілі працює в ОП неофіційно та отримує зарплатню у студії "Квартал 95" - ЗМІ
Олександр Гогілашвілі, його дружина та Володимир Зеленський Фото: facebook.com/sternenko
13 Грудня 2021, 16:42
читать на русском

Раніше ЗМІ повідомили, що Марія Левченко, дружина скандального ексзаступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, є помічницею Володимира Зеленського. Втім, як з'ясували журналісти, жінка навіть не оформлена в Офісі президента, але отримує зарплатню у студії "Квартал 95".

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла журналістка Тетяна Ніколаєнко.

За її словами, Левченко не подавала жодної декларації. Зате є декларація її чоловіка Гогілашвілі, який у Міністерстві внутрішніх справ за останній рік заробив 800 тисяч.

Згідно з декларацією ексзаступника, у жовтні щось він щось продав автомобільній компанії за пів мільйона, а потім у тієї ж компанії купив автівку за ціною нижче ринкової.

Але ця оборудка в декларації заступника міністра внутрішніх справ не головне. Головне там те, що його дружина отримала зарплату не лише у 2018, а й за 2020 рік у студії "Квартал 95", - написала Ніколаєнко.

Крім цього, журналістка звернула увагу на те, що у воюючій країні особа, яка найбільше часу проводить біля президента, точно може навіть не значитись у штаті Офісу президента?

Фото: facebook.com/t.nikolayenko

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпосту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відсторонив Гогілашвілі від займаної посади на період дисциплінарного провадження.  Президент Володимир Зеленський закликав міністра внутрішніх справ та Кабмін розглянути питання про звільнення Гогілашвілі.

Своєю чергою громадський активіст Сергій Стерненко на джерела у правоохоронних органах розповів про кримінальне минуле Гогілашвілі, вживання наркотиків, російське громадянство та роботу на депутата Держдуми РФ Миколу Валуєва.

Читайте також

1