Дубінський різко виматюкався про програш слуг на виборах: відео

Нардеп сказав, що це "про*обані місцеві вибори"
Дубінський різко виматюкався про програш слуг на виборах: відео
Олександр Дубінський (скріншот з відео нардепа на Youtube-каналі DubinskyPro)
26 Жовтня 2020, 14:00
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський розповів про провал президентської партії "Слуги народу" на місцевих виборах: про розчаруванням виборців в "слугах", відсутність виборчої кампанії та нових обличь, а також розчарування з приводу результатів місцевих виборів.

Про це нардеп повідомив на DubinskyPro у Youtube.

Дубінський зазначив, що електорат "Слуги народу" не прийшов на виборчі дільниці, оскільки люди разочаровані.

Наш електорат не прийшов на виборчі дільниці, бо люди розчаровані. Вони просто на ці вибори не пішли. Відповідно пішов електорат наших опонентів, - сказав він.

Дубінський наголосив, що це "про*обані місцеві вибори".

Хто б нам не розповідав про те, що нам це не цікаво, ми не хочемо цим займатися, нам це не потрібно - це все х*йня, - додав він.

Читайте також

Дубінський назвав причини провалу:

  • Розчарування людей. Віддавши такий високий рівень довіри президенту і його команді, люди були розчаровані результатом, які він показав. І, відповідно, вони просто на ці вибори не пішли.
  • Коронавірусна інфекція COVID-19. Багато хто не пішли, тому що не хотіли ризикувати.
  • Загальне невдоволення, відсутність нових облич, які могли б стати новим прапором для українського суспільства.
  • Провалені виборчі кампанії. Тому що потрібно було займатися будівництвом партії, потрібно було від людей домагатися лояльності на місцях. Адже все-таки центральна влада - це десь там далеко, а на місцевих виборах люди голосують за місцевих, за тих, кому вони довіряють, хто користується авторитетом. Тут вже не важливо, старі або нові обличчя, а за людей, у яких є хороша репутація.

Якщо це або продано, або взяті незрозуміло хто, або в черговий раз на якихось х*йлованів була зроблена ставка, тому результат очевидний, - сказав він.

Нардеп (досьє Олександра Дубінського) не зміг підібрати цензурних слів, щоб висловити своє розчарування з приводу результатів місцевих виборів в низці регіонів, в першу чергу в Києві, Харкові, Одесі та Дніпрі, які "не можна було про*бати ні за яких умов, але ми все одно їх про*бали".

11% в Києві - для мене це п*здец провал. І я вважаю, що це наслідок неякісної виборчої кампанії, яка була проведена в місті Києві. Щоб боротися за Київ, ви повинні розуміти, що повинен бути сильний кандидат, який веде виборчу кампанію. Її треба було вести, а не Тіктоком займатися, не якоюсь х*йнею, а вести виборчу кампанію. Не вели виборчої кампанії - отримали відповідний результат, - наголосив нардеп.

Він зазначив, що 20-25% - це хороший результат, а 10-12-14% - це поганий результат для партії влади.

Маючи всю повноту влади у вигляді своїх прокурорів, своїх цих, своїх тих, своїх п'ятих-десятих, і найголовніше - своєї монобільшості, безумовно потрібно було показувати результат краще, - сказав нардеп.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.

Протягом дня, 25 жовтня Національна поліція отримала щонайменше 8 повідомлень про нібито мінування виборчих дільниць, однак жодне з них не підтвердилося.

Наразі оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

1