Дубінський заперечив своє втручання у вибори в США

Нардеп вважає, що наклавши на нього санкції, США "повелися" на аферу українських корупціонерів
Дубінський заперечив своє втручання у вибори в США
Олександр Дубінський (Фото: Вікіпедія)
11 Січня 2021, 21:08
читать на русском

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський відреагував на запровадження Мінфіном США санкцій за втручання в американські вибори.

Про своє ставлення до санкцій Дубінський написав у власному телеграм-каналі.

Нардеп звинуватив у причетності до нібито наклепу на нього проєвропейських активістів, зокрема працівників Центру протидії корупції, яким керує Віталій Шабунін.

На жаль, помилкові доноси Шабунят і всіх інших йому подібних аферистів, з приводу, нібито мою зв'язку з Деркачем, тимчасово, в силу об'єктивно складної ситуації в США, дозволили корупційним паразитам реалізувати чергову аферу.

В черговий раз заявляю про те, що я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі і американські вибори і ніколи не мав відношення до оприлюднення або іншим подібним діям так званих плівок Порошенко-Байдена. І це все прекрасно знають, - заявив Дубінський (досьє Олександра Дубінського).

Читайте також

Також нардеп розповів, що його подальші дії у відповідь на санкції належать до юридичної сфери.

Крім того, Дубінський вважає, що постраждав "за право мати незалежну позицію, яка пов'язана з відстоюванням інтересів українського народу". Заради цього нардеп готовий терпіти "тимчасові незручності" і тимчасово перебувати у санкційних списках, задля "відстоювання національних інтересів українців".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Міністерство фінансів США внесло народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Дубінського до санкційних списків за втручання у вибори в США.

1