Два срібла та бронза: на Паралімпійських іграх Україна здобула ще три медалі

Нагороди вибороли тенісист та двоє стрільців
Важливо
Два срібла та бронза: на Паралімпійських іграх Україна здобула ще три медалі
Україна на Паралімпіаді Фото: https://paralympic.org.ua/
30 Серпня 2021, 12:03
читать на русском

Ще три медалі вибороли українські спортсмени на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо.

Як повідомляє Міністерство молоді та спорту України, збірна здобула дві срібні та одну бронзову медаль.

На Паралімпійських іграх-2020 у Токіо відбувся фінал з настільного тенісу серед чоловіків у класі 8. Українець Віктор Дідух став срібним призером змагань. Ще одне "срібло" здобув Андрій Дорошенко - зі стрільби з пневматичної гвинтівки із 10 метрів серед чоловіків у класі SH1. Українець набрав 245,1 бала, - йдеться у повідомленні.

Також українська паралімпійська спортсменка Ірина Щетник завоювала бронзу в Токіо. Українка посіла третє місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки 10 м (клас SH1). Вона набрала 227,5 балів.

Нагадаємо, 24 серпня у Токіо відкрилися Паралімпійські ігри-2020, які триватимуть до 5 вересня. Україну в Токіо на Паралімпіаді представлять 143 атлети, які змагатимуться в 15 видах спорту, зокрема в плаванні виступить 40 спортсменів, у легкій атлетиці - 32 українці.

25 серпня, першу медаль Паралімпіади для України здобула фехтувальниця Євгенія Бреус.

Перше срібло Паралімпіади здобув спортсмен Антон Коль у змаганнях з плавання на спині на дистанції 100 метрів. Друге срібло дісталося Артему Маньку у фехтуванні на візках (шабля, категорія А).

А 26 серпня українська плавчиня Єлизавета Мерешко здобула срібну медаль. Дівчина виборола друге місце у запливі на 200 метрів комплексним стилем.

Читайте також

1