Українські спортсмени вибороли ще дві медалі на Паралімпіаді

Україна отримала срібну і бронзову медалі
Важливо
Українські спортсмени вибороли ще дві медалі на Паралімпіаді
Олімпіада (Фото: МОК)
30 Серпня 2021, 07:28
читать на русском

29 серпня українські спортсмени здобули на Паралімпіаді ще дві медалі. Олександр Назаренко приніс "бронзу", а Андрій Трусов - "срібло".

Про це повідомляє пресслужба Паралімпіади.

Зазначається, що Олександр Назаренко у фіналі змагань з дзюдо у ваговій категорії до 90 кг поборов свого суперника бразильця Артура Кавальканті. Перемога принесла спортсмену бронзову медаль.

Плавець Андрій Трусов на своїй дебютній Паралімпіаді виборов "срібло" в комплексному плаванні на 200 метрів (клас SM7).

Нагадаємо, 24 серпня у Токіо відкрилися Паралімпійські ігри-2020, які триватимуть до 5 вересня. Україну в Токіо на Паралімпіаді представлять 143 атлети, які змагатимуться в 15 видах спорту, зокрема в плаванні виступить 40 спортсменів, у легкій атлетиці - 32 українці.

25 серпня, першу медаль Паралімпіади для України здобула фехтувальниця Євгенія Бреус.

Перше срібло Паралімпіади здобув спортсмен Антон Коль у змаганнях з плавання на спині на дистанції 100 метрів. Друге срібло дісталося Артему Маньку у фехтуванні на візках (шабля, категорія А).

А 26 серпня українська плавчиня Єлизавета Мерешко здобула срібну медаль. Дівчина виборола друге місце у запливі на 200 метрів комплексним стилем.

27 серпня українська плавчиня Анна Стеценко здобула третю золоту медаль на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо. А 28 серпня збірна України на іграх у Токіо завоювала ще вісім медалей.

Читайте також

1