Джастін Трюдо відвідав знищений рашистами Ірпінь - фото

Влада міста сподівається, що Канада долучиться до відбудови Ірпеня
Джастін Трюдо відвідав знищений рашистами Ірпінь - фото
Джастін Трюдо в Ірпені Фото: https://t.me/markushyn
8 Травня 2022, 19:12
читать на русском

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо у неділю, 8 травня, відвідав знищений російськими окупантами Ірпінь.

Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин у Телеграмі. За його словами, очільник канадського уряду вирішив на власні очі побачити, якими руйнування обернулося для України російське вторгнення.

Мав честь говорити із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований. Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє, - зазначив Маркушин.

Він подякував Трюдо за ту підтримку, яку сьогодні надає Канада Україні. та висловив сподівання, що Канада приєднається до відбудови зруйнованих українських міст.

Сподіваюся на підтримку пана Джастіна Трюдо в організації зусиль української діаспори в Канаді щодо відбудови об‘єктів інфраструктури в Ірпені. З відповідними офіційними листами Ірпінь звернеться вже найближчим часом, - зазначив Маркушин.

Нагадаємо, 8 травня Україну відвідала дружина американського президента Джил Байден. Перша леді США в Ужгороді зустрілася з дружиною українського президента Оленою Зеленською.

Читайте також

1