Дружина Байдена відвідала Україну - відео

Джил Байден зустрілася з Оленою Зеленською
Важливо
Дружина Байдена відвідала Україну - відео
Джил Байден та Олена Зеленська Фото: https://t.me/nexta_live/27888
8 Травня 2022, 17:01
читать на русском

Дружина американського президента Джо Байдена Джил після візиту до Румунії, де зустрічалася з українськими біженцями, відвідала Україну.

Її візит відбувся у рамках турне Східною Європою. Вона вже відвідала Словаччину та Румунію.

Про це повідомила Закарпатська міська рада у Телеграмі.

Перша леді Сполучених Штатів Джилл Байден сьогодні, 8 травня перебуває із візитом в Ужгороді. Зокрема пані Байден зустрілась в Ужгороді із українською першою леді Оленою Зеленською. Примітно, що це сталось в День матері.


Зазначається, що Джилл Байден та Олена Зеленська відвідали школу в Ужгороді, де розселили внутрішньопереміщених осіб з областей України, у яких тривають бойові дії.

Візит Першої леді Байден є демонстрацією підтримки України з боку високопоставлених представників США. Крім відвідин Ужгорода, поїздка передбачає зупинки в словацьких містах Братислава, Кошице та Вишнє Нємєцьке. Із зрозумілих причин - візит в Ужгород не анонсувався і тримався в максимальній таємниці і був закритий для ЗМІ. На зустрічі була тільки пресслужба Білого дому, - йдеться у повідомленні.

Джил Байден Фото: https://t.me/VGlagola/2960

Повідомили також, що наразі Джилл Байден покинула територію України.

Джил Байден після відвідин вимушених переселенців в Ужгороді написала у Твіттері:

Сподіваюся, що перебуваючи тут, я зможу передати, наскільки їхня сила та стійкість надихають світ, і нагадати їм, що вони не самотні.


Нагадаємо, раніше президент Зеленський закликав Байдена відвідати Україну під час війни та на власні очі побачити, як рашисти руйнують нашу країну.

Читайте також