єДопомога в Україні: для благодійників створили чат-бот SaveUa

Допомогти онлайн можна в декілька кліків з будь-якої країни світу
єДопомога в Україні: для благодійників створили чат-бот SaveUa
Чоловік з телефоном (фото: Pexels)
6 Червня 2022, 13:39
читать на русском

Платформа єДопомога продовжує залучати партнерів з метою збільшення наданої допомоги українцям, що постраждали від війни.

Як повідомили у Міністерстві соціальної політики, допомагати стало зручніше, оскільки благодійники можуть скористатися зручним чат-ботом SaveUa, який було створено командою IT-волонтерів в перші дні війни.

Чат-бот можна знайти у месенджерах Viber та Telegram.

Як допомогти через чат-бот?

  1. Знайти чат-бот SaveUa у Viber або Telegram та натиснути розпочати
  2. Пройти верифікацію чи продовжити без неї — оберіть, як вам зручніше
  3. Натисніть на кнопку "Допомогти грошима на продукти"‎ і ви відразу потрапите на платформу єДопомога, де зможете підтримати інших сплативши "Передплату єДопомога".

У Мінсоці нагадали, що допомогти онлайн на платформі єДопомога можна в декілька кліків з будь-якої країни світу. Ви самостійно обираєте заявку, сім’ю, якій хочете допомогти. Сплачуєте "Передплату", а людина, що залишила заявку, отримує SMS код для оплати товарів в магазинах-партнерах.

Відтепер з чат-ботом SaveUa можна швидко переходити на платформу єДопомога та знаходити тих, хто потребує підтримки.

Нагадаємо, платформа єДопомога розроблена Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

Завдання проєкту – об'єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

Читайте також

1