Екс-міністр оборони Резніков знімався в серіалі "Нюхач" із російськими акторами

Прем`єра відбулася українським каналом ICTV, а в РФ транслювався на державному "Першому каналі".
Екс-міністр оборони Резніков знімався в серіалі "Нюхач" із російськими акторами
1 Грудня 2023, 16:45
читать на русском

Колишній міністр оборони Олексій Резніков у 2019 році знімався у російськомовному серіалі з російськими акторами.

Йдеться про четвертий сезон серіалу "Нюхач". Знімав його український режисер, продюсувала – українська студія телепродакшну. Але грали там, зокрема, російські актори.

Прем'єра відбулася українським каналом ICTV, а в РФ транслювався на державному "Першому каналі".

При цьому в 2018 році "Нюхача" заборонили до показу в Україні через участь у ньому актора Олександра Фісенка, який був внесений до "чорного списку" Мінкульту за антиукраїнські заяви та порушення кордонів. Але транслювати серіал в Україні продовжили (епізод із Резніковим дивіться на 23 хвилині).

З четвертим сезоном, де грав Резніков, пов'язаний ще один конфуз із Зеленським. У 2020 році під час відеозвернення президента Зеленського телеканал ICTV помилково запустив субтитри до серіалу "Нюхач".

"Це я вбила Еріку. Вона забрала у мене кохану людину. Вибачте мені, якщо зможете. Белла Осмаловська. Чому надруковано? Чому не від руки? Крістіан, принеси сходи! Ворсинки від мотузки спрямовані вгору. Отже, тіло підтягували вже після смерті. Вбивство. Шедеври Артура Городецького давно і заслужено поважають у багатьох куточках земної кулі. Допитливий розум художника намагається зазирнути у суть речей", - говорили субтитри до виступу Зеленського в ефірі ICTV.

Читайте також

1