Ексактор Арестович займатиметься в ОПУ стратегічними комунікаціями в оборонці

Арестович інформуватиме про те, що відбувається у сфері нацбезпеки й оборони
Ексактор Арестович займатиметься в ОПУ стратегічними комунікаціями в оборонці
Олексій Арестович (фото: УНІАН)
2 Грудня 2020, 19:21
читать на русском

Новопризначений позаштатний радник глави Офісу президента з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони Олексій Арестович розповів про свої обов'язки на новій посаді.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович зазначив, що він займатиметься стратегічними комунікаціями у сфері національної безпеки й оборони, оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва.

Я буду займатися стратегічними комунікаціями у сфері нацбезпеки й оборони, ОПК та військово-технічного співробітництва, - сказав він.

За його словами, стратегічна комунікація – це сталий системний процес, який має дві мети:

  • Перша – інформувати про те, що відбувається у сфері.
  • Друга – координувати відомства між собою.

Читайте також

Ексактор додав, що робитиме те саме, що й на посаді радника української делегації в Тристоронній контактній групі, зокрема узгоджуватиме єдину інформаційну комунікаційну політику між різними відомствами.

Вони часто намагаються зробити як краще, а інколи виходить, що одне відомство коментує те, що є обов’язками іншого відомства, або дають дещо неузгоджені наративи. Так не має бути. Держава має поводитися як держава, а не як набір відомств, які часто сперечаються щодо поглядів один одного, - сказав він.

Нагадаємо, що 1 грудня керівник Офісу Президента Андрій Єрмак призначив спікера делегації України у Тристоронній контактній групі Олексія Арестовича своїм позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони.

1