Ексдружину олігарха Ярославського помітили на гулянці в компанії росіян

Мати трьох дітей бізнесмена Олександра Ярославського засвітилася на фото святкувань закритого клубу Harry’s Bar.
Ексдружину олігарха Ярославського помітили на гулянці в компанії росіян
14 Листопада 2023, 14:40
читать на русском

Днями у Лондоні помпезно святкувала день народження Катерина Федун — донька російського мільярдера, співзасновника "Лукойл" та ексвласника фк "Спартак" Леоніда Федуна. На святкування злетівся бомонд: сім‘я Федунів, донька депутата-єдинороса Рината Хайрова Ельсіна Хайрова та…харків’янка Марина Ярославська.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Мати трьох дітей бізнесмена Олександра Ярославського засвітилася на фото святкувань закритого клубу Harry’s Bar. Гості підспівували запрошеному артисту Валерію Меладзе.

Навесні Марина Ярославська повідомила про розлучення з чоловіком, яке за її словами пройшло ще на початку 2022-го. Влітку того ж року Марину з подругами бачили на $50 млн яхті Ярославського, яку той обіцяв продати, а гроші передати на відновлення Харкова. Але не продав.

До речі, завтра у Лондоні пройде спільний розпродаж речей Ярославської та Ельсіни Хайрової, чий батько-депутат роками займався оборонно-промисловим забезпеченням рф.

Нагадаємо, раніше ЗМІ вже писали, що Ярославський, який торік у березні обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, схоже, не дотримався слова. На його 60-метровій яхті Kaiser за 50 млн доларів досі катається його вже колишня дружина з подругами.

Читайте також

1