У Ніцці знайшли яхту Ярославського за 50 млн доларів, на якій відпочиває його дружина - ЗМІ

На початку березня Ярославський обіцяв продати це судно, а гроші передати на відновлення Харкова
У Ніцці знайшли яхту Ярославського за 50 млн доларів, на якій відпочиває його дружина - ЗМІ
Яхта Олександра Ярославського / Фото: Українська правда
17 Серпня 2022, 13:36
читать на русском

Олігарх Олександр Ярославський, який у березні обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, схоже, не дотримався слова. На його 60-метровій яхті Kaiser за 50 млн доларів досі катається його дружина з подругами.

Про це йдеться у розслідуванні "Української правди".

60-метрову яхту Kaiser Ярославського журналісти помітили неподалік Ніцци.

Яхта Олександра Ярославського

Яхта Олександра Ярославського / Фото: Українська правда

Як пише УП, журналісти протягом кількох днів приїжджали в місто Антіб, поблизу якого кинула якір Kaiser, аби побачити пасажирів яхти. За допомогою дрона на яхті зафіксували жінку, схожу на дружину Ярославського Марину Светницьку.

На своїй сторінці в Instagram Светницька публікує багато фотографій саме з яхти Kaiser і "показує, що на Лазуровому березі на яхті вартістю 50 мільйонів думками вона з Україною". Зараз яхта Ярославського дрейфує біля берегів острова Мілос у Греції.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Marina (@marinka)

Нагадаємо, що 3 березня бізнесмен Олександр Ярославський заявив, що продасть свою яхту Kaiser, а отримані кошти направить на програму відновлення Харкова.

Довідка. Яхта Kaiser — це 60-метрове судно, яке виготовила німецька компанія Abeking&Rasmussen. У шістьох кабінах можна розмістити 12 гостей, також передбачено місце для 15 членів команди. Вартість яхти на SuperYacht Fan оцінюється у $50 млн.

Читайте також