Олігарх Ярославський розлучився з третьою дружиною

Подружжя було разом 16 років та має трьох спільних дітей
Олігарх Ярославський розлучився з третьою дружиною
20 Квітня 2023, 16:16
читать на русском

Бізнесмен Олександр Ярославський розлучився зі своєю дружиною Мариною після 16 років спільного життя. Про розставання в соцмережі повідомила Марина Ярославська.

"16 років життя. Стільки всього пройдено разом... Наші життєві шляхи розійшлися, ми розлучилися більш ніж рік тому. Складно говорити про такі речі, але, думаю, настав час про це сказати. Головне, що є наші прекрасні діти, для яких ми завжди залишаємося люблячими батьками", – написала вона. Ярославська не стала називати причини розставання.

Марина Свєнтицька познайомилася з Ярославським у 2004 році. Після 12 років спільного життя бізнесмен зробив Марині пропозицію. Весілля зіграли в Лондоні. Для Ярославського цей шлюб став третім. Пара має трьох дітей – сина та двох дочок. Різниця у віці між подружжям – 29 років.

Нині колишня дружина Олександра Ярославського з його трьома дітьми мешкає за кордоном. Останні фото Марина виставляла в соцмережу тиждень тому з Америки.

Нагадаємо, дві компанії олігарха Олександра Ярославського не сплатили податки на понад 20 мільйонів гривень.

Раніше олігарх Олександр Ярославський, який торік у березні обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, схоже, не дотримався слова. На його 60-метровій яхті Kaiser за 50 млн доларів досі катається його вже колишня дружина з подругами.

Читайте також