Ексгенпрокурор Рябошапка назвав Єрмака основним злом для Зеленського

Рябошапка вважає, що Єрмак орієнтований на Москву, а не на Вашингтон
Ексгенпрокурор Рябошапка назвав Єрмака основним злом для Зеленського
Андрій Єрмак (фото: УНІАН)
16 Травня 2021, 12:30
читать на русском

Колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка вважає, що глава Офісу президента України Андрій Єрмак - ключова проблема Володимира Зеленського.

Про це Рябошапка сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

Я думаю, що Єрмак - це зло. Єрмак - це одна з ключових проблем, можливо, ключова проблема Зеленського. Вона полягає не тільки в тому, що Єрмак є ключовим джерелом інформації для Зеленського (досьє Володимира Зеленського), але і в тому, що у Єрмака є своя власна система цінностей, яка полягає в тому, що нам потрібно дивитися на північ і на схід, а не на захід, - сказав ексгенпрокурор.

На думку Рябошапки, Єрмак "міг втягнути Україну в грандіозний скандал" у відносинах з представниками 45-го президента США Дональда Трампа. Він думає, що саме Єрмак був одним з тих, хто в кулуарах домовлявся з командою Трампа і його адвокатом Рудольфом Джуліані. Єрмак був переконаний в перемозі Трампа і переконував у цьому Зеленського, формував його світогляд в тому напрямку, що нам необхідно підтримувати команду Трампа.

Я не виключаю, що Росія десь теж підігравала Єрмаку в цій історії і намагалася підіграти так, щоб втягнути Україну в цей скандал, - зазначив ексгенпрокурор.

Він вважає, що в історії, коли від Єрмака вимагали сказати, що Україна була винна у втручанні в вибори в США, Росія виводила себе з-під удару і намагалася підставити Україну.

Читайте також

1