Екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк була заміжня, коли закрутила роман з сином підприємця

Художниця познайомилася з Гринкевичем-молодшим, коли перебувала у першому шлюбі
Екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк була заміжня, коли закрутила роман з сином підприємця
Соня Морозюк з першим чоловіком
30 Січня 2024, 17:46
читать на русском

Художниця Соня Морозюк перебувала у першому шлюбі, проте приховувала це від громадськості.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела.

Першим чоловіком був Роман Заліпа. За наявними даними, чоловік з Волині, займається будівництвом. Шлюб узяли в грудні 2022 року, а розлучились – у вересні 2023. На весіллі Роман Заліпа був у таких же кросівках від бренду Louis Vuitton, що і Роман Гринкевич на суді (вартість такого взуття - 1600 доларів - ред.).

Як зазначала Соня Морозюк на своїй Instagram-сторінці, до заручин із Гринкевичем, які відбулися у жовтні 2023 року, вони зустрічалися три місяці. Відповідно, ще перебуваючи у шлюбі, дівчина почала нові стосунки.

За даними ТСН, саме від колишнього чоловіка у художниці залишилась іномарка «Porsche». Раніше Морозюк повідомляла, що її тепер уже колишній наречений Гриневич, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану й в участі в злочинній організації, зробив лише два коштовні подарунки: каблучку та кольє. Проте інсайдери повідомляють, Гринкевич-молодший начебто замовив для неї Mercedes за 200 тисяч євро, який мали доправити в салон у 2024-му році.

Нагадаємо, 17 січня п’яти членам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 КК України).

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом із 5 фігурантів справи про оборудки із закупівлями одягу й білизни для Збройних сил України львівського бізнесмена – арештував із півмільярдною заставою.

22 січня, Гринкевича - молодшого затримали в Одесі при спробі втечі за кордон. Романа Гринкевича відправили в СІЗО з можливістю вийти за пів мільярдну заставу.

11 січня 2024 року ДБР повідомило, що суд арештував майно сім’ї та підконтрольних фірм Гринкевича. А за висновками експертів, вся поставлена продукція компаніями бізнесмена на потреби Міноборони у 2023 році не відповідає якісним характеристикам та неможлива для використання військовослужбовцями ЗСУ.

Детально про те, як львівський бізнесмен Ігор Гринкевич намагався підкупити заступника керівника відділу Головного слідчого управління ДБР за $500 тисяч, можна прочитати тут.

1