Ердоган прибув із офіційним візитом до Львова - відео

Генсек ООН приїхав до Львова вчора, а Зеленський - сьогодні вранці
Головне
Ердоган прибув із офіційним візитом до Львова - відео
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган Фото: president.gov.ua
18 Серпня 2022, 14:20
читать на русском

Сьогодні, 18 серпня, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган приїхав з офіційним візитом до Львова. Він зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та генсеком ООН Антоніу Гутеррішем.

Про це повідомили в Haberturk.

Президент Ердоган прибув до Львова на запрошення президента України Володимира Зеленського, - йшлося в повідомленні.

https://www.youtube.com/watch?v=GIj5lcKncUE&ab_channel=EverybodyUkrain

Зазначили, що Ердоган провів зустріч із губернатором польського регіону Радославом Віатра і послом Туреччини у Варшаві Ченгізом Камілом Фиратом у міжнародному аеропорту Польщі "Жешув".

Відомо, що до Львова на тристоронню зустріч Генсек ООН Антоніу Гутерріш приїхав вчора, а Зеленський - сьогодні вранці. Гутерріш вранці відвідав факультет міжнародних відносин університету Франка. А Зеленський з міським головою Львова побував на Личаківському цвинтарі, де ховають загиблих українсько-російській війні, та в шпиталі, де лікують поранених бійців.

Нагадаємо, сьогодні, 18 серпня, у Львові зустрінуться генсек ООН Антоніу Гутерріш, президент України Володимир Зеленський та главоа Туреччини Таїп Ердоган.

Під час тристоронньої зустрічі у Львові президент Туреччини Тайіп Ердоган може запропонувати Володимиру Зеленському організувати зустріч з володимиром путіним.

1