Ердоган зробив щеплення від коронавірусу китайською вакциною

В Туреччині зробили щеплення понад 100 тисяч жителям
Ердоган зробив щеплення від коронавірусу китайською вакциною
Реджеп Таїп Ердоган (t.me/RTErdogan)
14 Січня 2021, 18:58
читать на русском

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган отримав перше щеплення від коронавірусу препаратом китайської компанії Sinovac.

Про це він написав у Telegram.

Мені теж зробили щеплення, - заявив Ердоган.

Читайте також

Крім цього сьогодні Туреччина розпочала вакцинацію населення. За перший день вакцинації від COVID в країні зробили щеплення для понад 100 тисяч осіб.

Туреччина має потужну інфраструктуру для впровадження програми вакцинації. Я хотів би подякувати всім, хто вірить і підтримує її, - написав міністр охорони здоров'я Фахреттин Коджа у Twitter.

Нагадаємо, що цього ж дня президент Індонезії Джоко Відодо отримав першу дозу китайської вакцини від коронавірусу компанії Sinovac Biotech. Вакцинувалися також високопоставлені представники міністерства оборони Індонезії, поліції та служб охорони здоров'я.

У середу, 13 січня, Папа Римський Франциск щепився від коронавірусу вакциною компанії Pfizer. 84-річний понтифік став одним з перших, кому зробили щеплення на території Ватикану. Другу дозу вакцини від коронавірусу Тато Франциск отримає через три тижні.

Велика Британія - перша країна, яка почала проводити щеплення від коронавірусу. 90-річна мешканка Великої Британії першою у світі отримала щеплення від коронавірусної інфекції виробництва Pfizer/BioNTech поза клінічних випробувань.

1