Єрмак і Шмигаль особисто поговорять з головами фракцій у карантин вихідного дня

Зустріч відбудеться офлайн, проте президія Ради буде на онлайн-підключенні
Єрмак і Шмигаль особисто поговорять з головами фракцій у карантин вихідного дня
Верховна Рада (фото: Парламент UA)
27 Листопада 2020, 13:30
читать на русском

У Верховній Раді в суботу, 28 листопада, відбудеться нарада голів фракцій в режимі офлайн, яка пройде за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і глави Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це написав заступник голови фінансового комітету, нардеп Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

Завтра, об 11:00 суботи, глава парламенту скликає велику нараду всіх голів фракцій парламенту. Будуть гості: прем'єр, глава Офісу президента і його заступники, - зазначено в повідомленні.

Парламентарій зазначив, що зустріч відбудеться офлайн, проте президія Ради буде на онлайн-підключенні.

Читайте також

Тема - робота парламенту в грудні. Очікуємо, що розмова піде про: бюджет-2021, закони по "конституційній кризі", закон про призначення глави НАБУ, закони про підтримку бізнесу і відстрочку РРО, - написав Железняк.

Нагадаємо, сьогодні зранку президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт, який передбачає спрямування коштів Фонду боротьби з COVID-19 на підтримку підприємцям. Законопроєктом передбачається внести зміни до статті 28 Закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік".

Більше читайте про бізнес під час карантину у нашому матеріалі: Чи переживе бізнес нові локдауни: Зеленський вирішив допомогти грошима

1