Єрмак телефонує Тимошенко, а та - запрошує його в гості

Відбувалось це на засіданні Верховної Ради
Єрмак телефонує Тимошенко, а та - запрошує його в гості
Дзвінок Єрмака (фото: bykvu.com)
26 Січня 2021, 20:17
читать на русском

Лідерці політичної фракції ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на засіданні Верховної Ради у вівторок, 26 січня, зателефонував глава Офісу президента Андрій Єрмак. Напередодні Тимошенко запрошувала його у гості.

Про це повідомляють "Букви".

Дзвінок Єрмака

Дзвінок Єрмака (фото: bykvu.com)

Єрмак (досьє Андрія Єрмака) поцікавився, чи вдалося Тимошенко поговорити з Сергієм (прізвище не вказано).

Фото: bykvu.com

Тимошенко (досьє Юлії Тимошенко) відповіла, що поговорила зі Стефанчуком і пояснила ситуацію. Вона готова розповісти про це Єрмаку.

Фото: bykvu.com

Також лідерка "Батьківщини" засвітила частину попереднього листування, де вона повідомляє главі ОП про своє повернення до Києва. Вона також запросила його в гості.

Читайте також

Як повідомляють "Букви", в цій же частині повідомлення Тимошенко, судячи з усього, порівнює день народження президента України Володимира Зеленського (досьє Володимира Зеленського) з національним святом.

Фото: bykvu.com

Уявляю, скільки людей хоче сьогодні привітати президента. Вам сьогодні нелегко) Я вже в Києві, матеріали підготувала. Готова продовжити нашу розмову, запрошую вас у гості увечері у найближчі зручні Вам дні. Обіймаю, – написала Тимошенко.

Фото: bykvu.com

Нагадаємо, що лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила підтримала бюджет на 2021 рік в першому читанні, щоб вчасно його допрацювати до наступного читання. Як відомо, "Батьківщина" перебуває в опозиції до влади.

1