Бюджет-2021 дасть Україні другий шанс - Тимошенко

Бо криза не у Зеленського, а криза – у кожного громадянина України
Бюджет-2021 дасть Україні другий шанс - Тимошенко
Фото: Парламент.UA
5 Листопада 2020, 16:45
читать на русском

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила підтримала бюджет на 2021 рік в першому читанні, щоб вчасно його допрацювати до наступного читання.

Про це вона заявила під час обговорення в парламенті проєкту бюджету.

Кожен депутат сьогодні знає, що країна перебуває у вкрай кризовому стані. Тому зараз сипати цифрами, показувати дефіцити бюджету немає потреби, – констатувала Тимошенко (досьє Юлії Тимошенко).

Читайте також

За її словами, проєкт потребує суттєвих змін, і найкраще ці зміни внести вже під час наступного читання – щоб встигнути ухвалити бюджет вчасно.

Спробуємо ще раз в першому читанні всі разом, усім парламентом проголосувати, але до другого читання подати той бюджет, який дасть шанс країні, який дасть шанс кожній людині. Бо криза не у Зеленського, а криза – у кожного громадянина України. Або ми зараз це зробимо, або наступний бюджет для країни буде просто смертельним, – зауважила вона.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 листопада, народні депутати ухвалили за основу законопроєкт про державний бюджет-2021 у першому читанні.  Шмигаль зауважив, що сподівається на подальшу конструктивну співпрацю з народними обранцями, аби бюджет був ухвалений вчасно.

1