Єрмак вибачився перед персоналом "Феофанії"

Також політик висловив "величезну подяку всім українським лікарям"
Важливо
Єрмак вибачився перед персоналом "Феофанії"
Андрій Єрмак (фото: УНІАН)
19 Листопада 2020, 08:42
читать на русском

Хворий на COVID-19 керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у своєму дописі на сторінці у Facebook розповів, як почувається, та як проходить його лікування.

Він вже йде на поправку та вважає, що працювати з офісу краще, ніж дистанційно. Єрмак вважає, що через дистанційну роботу у лікарні він створював "незручності для персоналу".

Була низка надважливих дзвінків, зокрема дзвінки радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату. Думаю, через постійні дзвінки та відеоколи створював незручності для персоналу. За це мені самому незручно й хочеться перепросити. Безмежно вдячний вам за терпіння, дорогі лікарі, - зазначив політик (досьє Єрмака).

За його словами, рішення лікуватися не вдома на самоізоляції, а у "Феофанії", було ухвалено через неможливість організувати належний "рівень захищеності зв'язку".

Читайте також

Цей тиждень провів у "Феофанії". Самоізоляцію та медичний догляд при коронавірусі я планував організувати вдома, але необхідний рівень захищеності зв'язку у житловому будинку забезпечити неможливо. В іншому разі, повірте, я б залишався вдома і працював звідти... Саме необхідність повноцінної роботи кожного дня, проведення захищених відеоконференцій, дзвінків тощо були головними причинами щодо "Феофанії", - сказав Єрмак.

Він закликав усіх українців дотримуватися рекомендацій МОЗ – носити маски, користуватися антисептиком і бути максимально обережними.

Адже у вас хвороба може протікати безсимптомно. А от вашим близьким може загрожувати смертельна небезпека, - наголосив політик.

Наостанок Єрмак подякував українським лікарям, які "навіть при всіх багатолітніх проблемах та негараздах вітчизняної системи охорони здоров’я"  рятують більше пацієнтів, ніж у багатьох інших країнах.

Читайте також

Нагадаємо, що 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

12 листопада Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, де саме лікуються Зеленський та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві). За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок, а у Єрмака такого спецкабінету немає.

Президент України Володимир Зеленський розповів про своє лікування від коронавірусу в клініці "Феофанія". Його повторний тест на коронавірус знову виявився позитивним.

1