Хворий на коронавірус Зеленський розповів про свій стан

Президент надіється вже наступного тижня повернутись в Офіс президента
Хворий на коронавірус Зеленський розповів про свій стан
Володимир Зеленський (фото: ОП)
19 Листопада 2020, 08:31
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський розповів про своє лікування від коронавірусу в клініці "Феофанія". Повторний тест на коронавірус знову виявився позитивним.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) зазначив, що йде на поправку і його самопочуття покращується. Він надіється вже наступного тижня повернутись в Офіс президента.

З кожним днем я почуваюся все краще та краще. Запахи вже сьогодні повернулися, сили повертаються, температура знижується. Вірю, що наступне відео буду записувати вже не з лікарні, а вже остаточно переможу COVID, - заявив він.

Читайте також

Нагадаємо, що 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

12 листопада Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, де саме лікуються Зеленський та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві). За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок, а у Єрмака такого спецкабінету немає.

Президент України Володимир Зеленський записав відео з лікарні у Феофанії, де він перебуває на самоізоляції. У відео президент розповів, що почувається добре. Він працює, проводить наради та особисті онлайн-зустрічі.