Почуваюся досить добре – Зеленський розповів про перебіг хвороби

Президент сказав, що хворіє у легкій формі і працює на самоізоляції
Головне
Почуваюся досить добре – Зеленський розповів про перебіг хвороби
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
12 Листопада 2020, 21:01
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський записав відео з лікарні у Феофанії, де він перебуває на самоізоляції.

Згадане відео розміщене на сторінці Володимира Зеленського у Facebook.

У відео президент розповів, що самоізолювався у Феофанії і почувається добре. Він працює, проводить наради і особисті онлайн-зустрічі.

Я вважаю,що влада працює онлайн в нормальному режимі, - охарактеризував Зеленський роботу керівників держави під час спалаху коронавірусу у вищих органах влади.

Далі президент повідомив, що більше  не довіряє телеканалам і сам розповідатиме про підсумки своєї роботи.

Зокрема, сьогодні Зеленський (досьє Володимира Зеленського) провів перемовини з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Переговори стосувалися закупівлі вакцини від COVID-19.

Робимо все можливе, аби Україна не була останньою в черзі за вакциною, - сказав глава держави.

Крім того, під час перемовин звернули увагу на 109 днів перемир`я на Донбасі. За цей час, за твердженням Зеленського, військові втрати України зменшилися у 10 разів.

Насамкінець у своєму першому "звітному" відео президент нагадав українцям про необхідність дотримання правил карантину, порадив вживати вітаміни та кохати, аби запобігти коронавірусу.

Читайте також

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Прессекретарка президента Юлія Мендель (досьє Юлії Мендель), коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

Сьогодні, 12 листопада стало відомо, де саме лікуються Зеленський та Єрмак (досьє Андрія Єрмака). Вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві).

1