Стало відомо, де Зеленський і Єрмак лікуються від коронавірусу

Президент і керівник його Офісу перебувають в ізольованих палатах "Феофанії"
Стало відомо, де Зеленський і Єрмак лікуються від коронавірусу
Клінічна лікарня Феофанія Фото: сторінка у Фейсбук
12 Листопада 2020, 09:00
читать на русском

Президент Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак, які захворіли на коронавірус, лікуються в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві).

Про це повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю "Українській правді".

Все досить строго, регламентовано протоколом. Вони перебувають у Феофанії. Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради, - розповів Подоляк.

Читайте також

За його словами, у палаті глави держави (досьє Зеленського) встановлений спецзв’язок, а у Єрмака (досьє Єрмака) такого спецкабінету немає, лише ізольована палата.

Подоляк зазначає, що у президента й глави ОП стандартний графік роботи.

Єдине обмеження – це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не знаходиться біля президента або біля голови Офісу, вони знаходяться в комунікаційному офлайні, – розповів радник Єрмака.

Він також додав, що Зеленський не бачиться із родиною, бо суворо дотримується карантину.

Не бачиться президент також і з своїм головою ОП. З ним зв’язок лише через телефон.

Читайте також

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Прессекретарка президента Юлія Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

Через півгодини Мендель (досьє Юлії Мендель) вирішила пояснити свою "технічну" помилку, звинувативши критиків у цинізмі.

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"

1