Дружина Зеленського розповіла про стан його здоров'я

Президент перебуває на самоізоляції та продовжує працювати дистанційно
Головне
Дружина Зеленського розповіла про стан його здоров'я
Олена Зеленська Фото: Ffcebook
10 Листопада 2020, 11:20
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський, який захворів на коронавірус, почувається нормально і продовжує працювати.

Про це повідомила дружина глави держави Олена Зеленська під час відкриття Міжнародного онлайн-форуму культурної дипломатії.

Все добре. Він почувається нормально. Він ізолювався, але продовжує працювати, - сказала Зеленська.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє) та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє).

Читайте також

Раніше прессекретарка президента Юлія Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

З написаного Мендель стало відомо, що президент почувається добре, хоча сам Зеленський повідомляв про температуру 37,5 і лікування на самоізоляції.

Через півгодини Мендель (досьє Юлії Мендель) вирішила пояснити свою "технічну" помилку, звинувативши критиків у цинізмі.

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"

1