Єрмак залишає "Феофанію": політик вилікувався від коронавірусу

Голова Офісу президента приступає до роботи у звичному режимі
Єрмак залишає "Феофанію": політик вилікувався від коронавірусу
Андрій Єрмак (фото: УНІАН)
23 Листопада 2020, 11:20
читать на русском

Голова Офісу президента Андрій Єрмак одужав від коронавірусу. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Коронавірус позаду - тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі, - повідомив голова Офісу президента (досьє Єрмака).

Він закликав усіх відповідально ставитися до заходів безпеки.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Читайте також

12 листопада Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, де саме лікуються Зеленський та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві). За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок, а у Єрмака такого спеціального кабінету немає.

На минулому тижні керівник Офісу президента у своєму дописі на сторінці у Facebook розповів, як почувається, та як проходить його лікування. За його словами, рішення лікуватися не вдома на самоізоляції, а у "Феофанії", було ухвалено через неможливість організувати належний "рівень захищеності зв'язку".

Він вважає, що через дистанційну роботу у лікарні він створював "незручності для персоналу". Тому Єрмак вибачився перед персоналом "Феофанії".