Євро-2020: хто грає і де дивитися матчі 17 червня

Українська збірна гратиме з командою Північної Македонії
Важливо
Євро-2020: хто грає і де дивитися матчі 17 червня
Збірна України у грі на Євро-2020 Фото: Павло Кубанов УАФ
17 Червня 2021, 13:07
читать на русском

На Євро-2020 тривають матчі групового турніру. Сьогодні, 17 червня, у другому турі, хто сильніший з`ясують між собою Україна - Північна Македонія, Нідерланди - Австрія.

Як пише Парламент.UA, сьогоднішня зустріч стане п’ятим поєдинком між збірними України та Північної Македонії за всю історію.

Першими 17 червня о 16 годині зіграють між собою Україна та Північна Македонія (в Бухаресті на стадіоні "Арена Націонале"). О 22 годині гратимуть Нідерланди та Австрія.

Фото: УАФ

Як повідомляє Українська асоціація футболу, на нараді за участі представників команд та офіційних осіб матчу було вирішено, що збірна України проведе зустріч у жовтому комплекті форми. Північна Македонія зіграє в червоному.

Форма збірних Фото: УАФ

За даними УАФ, УЄФА назвав суддівську бригаду, яка працюватиме на матчі Євро-2020 Україна — Північна Македонія. Головним арбітром виступить аргентинець Фернандо Андрес Рапалліні. Йому допомагатимуть земляки Хуан Пабло Белатті та Дієго Йаміль Бонфа. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме словенець Славко Вінчич.

Матчі покаже телеканал "Україна". Також у прямому етері поєдинок покаже телеканал "Футбол 1" та відеосервіс OLL.TV.

Нагадаємо, у першому турі матчу збірна України грала з командою із Нідерландів та уступила їй один гол. Команда Північної Македонії грала зі збірною Австрії. Рахунок становив 1:3.

Читайте також

1