Facebook разом з Ray-Ban презентували окуляри, які уміють фотографувати та дзвонити (відео)

Окуляри підключаються до смартфону
Facebook разом з Ray-Ban презентували окуляри, які уміють фотографувати та дзвонити (відео)
Ray-Ban Stories (фото: The Verge)
11 Вересня 2021, 00:23
читать на русском

Компанія Facebook спільно з Ray-Ban презентували окуляри Ray-Ban Stories, які уміють фотографувати, знімати короткі відео та дзвонити.

Про це повідомили в The Verge.

Ray-Ban - це перший продукт багаторічного партнерства між Facebook та європейським конгломератом окулярів EssilorLuxottica, материнською компанією Ray-Ban, - йшлося у повідомленні.

Зазначили, що окуляри оснащені двома камерами роздільною здатністю 5 Мп, які вмонтовані в оправу поруч із лінзами, а також кнопкою для фото та відео. Також вони мають вбудований гучномовець та мікрофон, тому через окуляри можна слухати музику та дзвонити.

Пам'яті окулярів Ray-Ban вистачить для зберігання понад 30 відеороликів, тривалістю 30 секунд або на 500 фотографій.

У виданні додали, що окуляри підтримують голосові команди Facebook Assistant. Так зняти відео можна за допомогою голосової команди: "Hey Facebook, зніми відео". Окуляри повинні бути підключені до додатку "Facebook View", через який можна буде відправляти фото і відео в соцмережі.

Окуляри тримають зарядку приблизно шість годин, а щоб їх зарядити до повного циклу вистачить години.
Для початку Ray-Ban Stories коштуватимуть 299 доларів.

Нагадаємо, Facebook тестує додаток Horizon Workrooms, за допомогою якого проводитимуться робочі наради в шоломах віртуальної реальності. Користувачі отримуватимуть своїх аватарів, а сама нарада буде у вигляді гри The Sims.

Читайте також