Футболіст Роналду одним жестом повалив акції Coca-Cola на 4 млрд доларів

Це сталось на пресконференції перед грою Португалії проти Угорщини на Євро-2020
Футболіст Роналду одним жестом повалив акції Coca-Cola на 4 млрд доларів
Кріштіану Роналду (праворуч) Фото: УНІАН
16 Червня 2021, 14:40
читать на русском

Після того, як футболіст Кріштіану Роналду під час пресконференції зневажливо забрав від себе дві пляшки Coca-Cola, акції компанії впали на чотири мільярди доларів.

Про це повідомляє видання Marca.

Відомо, що португальська зірка є прихильником здорового способу життя і не є шанувальником газованих напоїв, таких як Coca-Cola.

Так, на пресконференції перед грою Португалії на Євро-2020 проти Угорщини, Роналду сів за стіл, а потім відсунув дві пляшки напою в один бік. Потім він підняв пляшку води. Повідомлення було чітким і мало вплив і на фінансовий світ.

Акції Coca-Cola впали з 56,10 до 55,22 долара майже відразу після жесту Роналду, тобто вартість компанії впала з 242 млрд доларів до 238 млрд доларів

Фото: Marca

Зазначимо, що футболіст не вперше висловлюється проти газованих напоїв та намагається уникати, щоб навіть власний син їх пив.

Іноді мій син п'є кока-колу або фанта і їсть чипси, і він знає, що мені це не подобається, - розповідав раніше Роналду.

Нагадаємо, що на Євро-2020, який стартував 11 червня, тривають матчі групового турніру. Так, 12 червня хто сильніший з`ясовували між собою Уельс – Швейцарія, Данія - Фінляндія та Бельгія - Росія. 13 червня матчі відбулися між командами Англії та Хорватія. Потім заграли Австрія та Північна Македонія (3:1). Завершився ігровий день грою України та Нідерландів.

17 червня Україна зіграє проти Північної Македонії. 21 червня синьо-жовті зіграють проти Австрії.

Читайте також

1