Генерал рф наказав обстріляти Київщину, де перебували його родичі

Сам генерал родом із Уманщини
Генерал рф наказав обстріляти Київщину, де перебували його родичі
Буча (Фото: Парламент.ua)
6 Квітня 2022, 22:17
читать на русском

Генерал-майор армії росії Віталій Школенко, який віддав наказ про обстріли Київської області народився в Уманській області. Зокрема, під час бомбардування у Бучанському районі знаходилися його родичі.

Про це повідомив староста села Текуча на Уманщині Олександр Гершун у Facebook.

Я, на превеликий жаль, є родичем заступника командувача 6 ленінградської армії ВПС і ППО Західного військового округу. Ще нещодавно ця істота відвідувала свою батьківщину, де в нього залишилося багато родичів у таких населених пунктах, як Ірпінь, Київ, Голованівськ, накази про бомбардування яких він, напевно, давав особисто. Навіть під час обстрілів у Бучанському районі знаходилися його рідні та близькі. Я не знаю, чи має право на життя дана особа, - сказав Олександр Гершун.

Він додав, що на Уманщині його рідні не чекають на повернення чоловіка та не розуміють, як він взагалі може жити після таких злочинів.

Нагадаємо, рашисти розстрілювали цивільних жителів у Бучі. Понад 280 тіл знайшли у братській могилі, усі були зі зв'язаними руками або слідами від куль у потилиці. Також тіла лежать просто на дорозі.

Раніше у розвідці оприлюднили імена російських окупантів, причетних до воєнних злочинів та "різанини в Бучі".

1