Гео Лерос опублікував нові записи з розмовою Тищенка та Комарницького

Депутат звернувся до Зеленського і звинуватив його у створенні ОЗУ
Гео Лерос опублікував нові записи з розмовою Тищенка та Комарницького
Гео Лерос Фото: Facebook
7 Жовтня 2020, 22:22
читать на русском

Народний депутат Гео Лерос, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу",  оприлюднив чергову порцію записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького.

Володимир Зеленський, звідки «смотрящий за Києвом» знає про лист Баканова на мене, який я ніде не публікував?Може тому...

Gepostet von Geo Leros am Mittwoch, 7. Oktober 2020

У цей раз, нардеп звинуватив президента України в створенні ОЗУ.

Читайте також

Володимир Зеленський, звідки "смотрящий за Києвом" знає про лист Баканова на мене, який я ніде не публікував? Може тому що ви з кварталівцем Бакановим і паном Комарницьким одне ОПГ (ОЗУ - ред.)? Шановні продажні шкури, якщо Тищенко чи Комарницькому щось треба від СБУ, то вони отримують справжній консьерж сервіс, коли їх з почестями завозять у внутрішній двір СБУ на оперативному авто служби безпеки, зливають справи проти вашого ОПГ та фабрикують справи на опонентів! Це ваше справжнє обличчя, - такими словами супроводив Лерос свій емоційний пост у соцмережі.

Нагадаємо, що під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад. Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.

Читайте також

2 жовтня заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко (Микола Тищенко - досьє) відреагував на записи, опубліковані його колишнім колегою по фракції Гео Леросом.

За його словами, зараз будь-який користувач комп'ютера може завантажити в інтернеті програму "і голосом Левітана озвучить все, що завгодно".

1