Главу Міноборони Резнікова можуть призначити послом у Британії - нардеп Гончаренко

На місце Резнікова нібито хочуть призначити очільника ГУР МО Буданова
Головне
Главу Міноборони Резнікова можуть призначити послом у Британії - нардеп Гончаренко
Олексій Резніков facebook.com/MinistryofDefence.UA
1 Серпня 2023, 17:50
читать на русском

Міністра оборони Олексія Резнікова можуть призначити послом у Британії, а на його місце поставлять очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова.

Про це у своєму телеграм-каналі пише народний депутат України Олексій Гончаренко.

В ОП вже давно думають зняти Резнікова з поста очільника Міноборони. Ще після яєць по 17 грн були активні намагання зняти Резнікова і поставити замість нього Буданова. Натомість Резніков і сам не проти піти з посади міністра. Він дуже хотів перейти в Міністерство юстиції. Але після звільнення Пристайка з посади посла в ОП вирішили, по своїй новій традиції, відправити послом не професійного дипломата, а міністра. В ОП вже дізнавались, як Резнікова сприймуть у Британії. І отримали схвальну відповідь, - розповів нардеп.

Нагадаємо, раніше ЗМІ з посиланням на угоду Міноборони повідомило, що міністерство закуповує ходові харчі для військовослужбовців у двічі-тричі дорожче, ніж вони коштують в магазині. Йдеться про харчування у військових частинах, які знаходяться далеко від лінії зіткнення. Особливо в угоді виділялися яйця за ціною 17 грн за штуку. Це стало причиною низки гучних корупційних скандалів у Міноборони та відставки заступників міністра Резнікова.

Читайте також