Голова Черкаської ОДА Скічко вирішив повчитися у Гарварді

Комік-менеджер слухає онлайн платні курси з лідерства і комунікації
Голова Черкаської ОДА Скічко вирішив повчитися у Гарварді
Олександр Скічко (Фото: УНІАН)
5 Квітня 2021, 16:53
читать на русском

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко став студентом Гарвардського університету в США і вивчає лідерство та комунікації.

Про це у своєму Instagram повідомила його дружина Єлизавета Юрушева.

Мій чоловік зараз навчається у Гарварді. Пишу це, і у мене мурашки по тілу! - розповіла вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva (@elizaveta.yurusheva)

Далі у дописі Юрушева розповіла про те, що у часи карантину Скічко слухає лекції онлайн, але з часом сподівається повчитися у США на стаціонарі.

Скільки я його знаю, він завжди рухається вперед. Якщо щось не знає – він вивчить, якщо щось не виходить – він не опускає руки, а старається до тих пір, поки не вийде. І зараз Саша вступив на курси з комунікації та leadership у Hardvard, і тепер якщо він не на роботі, то за комп'ютером – вчиться і робить домашку! Він навіть замислюється поїхати туди, коли буде можливість, щоб повчитися там на стаціонарі, – додала Юрушева

Читайте також

Насамкінець Юрушева зізналася у коханні до свого чоловіка і зауважила, що дуже хоче худі з Гарварда, яке вона собі купить, коли поїде туди разом зі Скічко.

Нагадаємо, 24 березня Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження за можливе зловживання службовим становищем головою Черкаської ОДА Олександром Скічком.

1