Госпіталізовували в тяжкому стані: в Єгипті отруїлися українці

Симптоми постраждалих відрізнялися від звичайного отруєння
Госпіталізовували в тяжкому стані: в Єгипті отруїлися українці
Готель в Єгипті, фото Тетяна Копач, facebook
2 Листопада 2021, 11:23
читать на русском

У Єгипті в готелі AMC Royal Hotel масово отруїлося 15 українців. У перший день відпочинку туристи скаржилися на брудний посуд.

Про це повідомила туристка Тетяна Копач, передає Оbozrevatel.

Спочатку стало погано чоловікові, у нього піднялася температура практично до 40. У мене погіршилося самопочуття під ранок. Акцентувати на те, від чого стало погано, – складно, тому що ми два дні вже їли та пили, - розповіла Тетяна Копач.

За її словами, дітей та дорослих госпіталізовували в тяжкому стані.

Постраждалі українці не змогли зв'язатися зі своїм туроператором, тому звернулися безпосередньо до лікарів, які тільки виписали рецепти на ліки.

Ліки, які ми купили за свої гроші в аптеці, нам особливо не допомогли. Я не перебільшую, не нагнітаю. За день прийому ліків при отруєнні має ставати хоч трохи легше, але не стало. Швидку нікому не викликали, - пояснила туристка.

За словами потерпілих, їхні симптоми відрізнялися від звичайного отруєння, адже вони блювати та мали сильний розлад кишківника.

Це більше схоже на бактерію, на кшталт стафілокока того ж чи сальмонели у великій кількості. Тому що дітей відвозили у просто непритомному стані. Я не знаю, що треба з'їсти, щоб отак отруїтися. Це більше схоже на якусь бактерію та інфекцію, - сказала постраждала жінка.

Додали, що туристична компанія масове отруєння людей назвала форс-мажором.

Нагадаємо, держпродспоживслужба Одеської області розслідує спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію серед дітей, які відпочивали у готелі "Bugaz Sea View" у Грибовці (Одеська область).

Читайте також