Тарифи, пенсії, субсидії: що зміниться для українців з 1 травня
Салат "Новорічний Дракон" - це страва, яка обов'язково має бути на святковому столі в ніч з 31 грудня на 1 січня. Все тому, що символом року, що приходить, буде Земляний Дракон - якщо не вшанувати його, то наступні 365 днів навряд чи виявляться для вас вдалими.
Інгредієнти:
- 400 грамів крабових паличок;
- 4-5 яєць;
- 250 грамів консервованої кукурудзи;
- 1 яблуко;
- 1 цибуля порей;
- 2-3 листочки пекінської капусти;
- 3 плоди ківі;
- оливки;
- огірок;
- 200 грамів майонезу.
Крабові палички позбавити від плівки, дрібно нарізати. У яблука прибрати серцевину, також подрібнити дрібним кубиком. Висипати обидва інгредієнти в миску, заправити майонезом, перемішати. Яйця зварити, остудити, очистити і в одного яйця відібрати білок. Все інше нарізати кубиком. Додати до яблука і крабових паличок нарізану цибулю-порей, яйця, кукурудзу.
Викласти салат на блюдо, дотримуючись форми дракона. Нарізати ківі слайсами, прикрасити зверху. З яєчного білка і оливок зробити очі для дракона, з оливок також спорудити лапки. Гребінь і хребет сформувати з цибулі-порею і свіжого огірка. З листочків пекінської капусти зробити крила. Вуаля - салат можна подавати на стіл.
Читайте також