Грузія вирішила відновити авіасполучення

Країна готова приймати туристів
Грузія вирішила відновити авіасполучення
Літак (фото: twitter)

Міністерка економіки та сталого розвитку Грузії Натія Турнава повідомила, що від 1 лютого в країні відновлять регулярне авіасполучення.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Новини-Грузія".

Від 1 лютого ми ухвалили рішення допустити регулярні рейси. Що означає, що всі авіакомпанії, що здійснюють регулярні рейси, або нові компанії зможуть літати в Грузії з певною регулярністю, - повідомила Турнава.

Вона також додала, що уряд наступного тижня визначиться як спростити в'їзд до Грузії для туристів з різних країн.

Зазначимо, Грузія призупинила регулярне авіасполучення за всіма напрямами в березні минулого року, коли ВООЗ оголосила про пандемію коронавірусу. З літа почалося відновлення регулярних польотів, але через погіршення ситуації заборона була продовжена.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я Грузії не розглядає імпорт китайської вакцини від коронавірусу компанії Sinovac Biotech, яку має намір придбати Україна, через недостатню кількість інформації про неї.

Що стосується вакцин, то ми говоримо про вакцини Pfizer і AstraZeneca. Китайська вакцина не має достатньо інформаційного матеріалу і надійності на цей період, тому МОЗ на даному етапі категорично не розглядає впровадження китайської вакцини, – повідомила глава відомства Катерина Тікарадзе.