Гуляє Парижем і вийшла заміж за футболіста: журналісти знайшли падчірку Наталії Королевської

Донька чоловіка Наталії Королевської, екснардепа Юрія Солода, Валерія вийшла заміж за Олега Гусєва і веде уже звичне для дітей нардепів розкішне життя у Європі
Гуляє Парижем і вийшла заміж за футболіста: журналісти знайшли падчірку Наталії Королевської
Наталя Королевська Фото: сторінка Королевської у Фейсбуці
24 Жовтня 2023, 12:32
читать на русском

Ексдинамівець Олег Гусєв, який нині працює тренером в штабі Мірчі Луческу, відправив у відставку свою колишню дружину Марію, та знайшов собі нову молоду пасію. Це вже третя дружина 39-літнього футболіста.

Про це повідомляють телеграм-канали.

Валерія Гусєва (вже Гусєва)  є дочкою Юрія Солода із забороненої ОПЗЖ, а мачухою Валерії є Наталя Королевська. Солод та Королевська вже облаштувалися в Дубаї, а Валерія більше любить Європу, публікує свої відпочинки, ресторани та готель Plaza Athenee у Парижі, де ціна за ніч починається від 3 тисяч євро.

Нагадаємо, подружжя Наталія Королевська та Юрій Солод стали фігурантами розслідування "Батальйон Дубай" журналістів видання "Українська правда". Відзначається, що Королевська з чоловіком живе в Address Beach Resort. Подружжя в середині жовтня бачили в офісі найбільшого забудовника в місті Emaar. Вони купили нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

Крім того, в Головному управлінні розвідки повідомили, що Королевській кум Путіна - Віктор Медведчук - запропонував залишитися в Україні та перехопити владу одразу після окупації Росією.

Читайте також